Rondvaart 1 uur met korting

Hoe maak je nu beter kennis met Amsterdam dan door een rondvaart over de Amsterdamse grachten; en dát doe je dan natuurlijk bij LOVERS! De rondvaartboten zijn allemaal uitgerust met GPS gids-systemen in maar liefst 19 talen, zo leer je meteen wat bij over de vele bezienswaardigheden.

Rondvaart over de grachten

LOVERS Canal Cruises is sinds tientallen jaren de grootste rondvaartaanbieder in Amsterdam. Het bedrijf is in 1948 opgericht door de familie Lovers en heeft sindsdien hun missie niet meer aangepast: het aanbieden van de hoogste kwaliteit rondvaarten in Amsterdam en het verzorgen van een uitermate gezellige Amsterdam-ervaring. Ze staan bekend om hun oranje vloot (uiteraard naar de kleuren van het koningshuis), hun vriendelijke en vermakende schippers en een geweldige service. Wil je nóg een reden om met LOVERS te varen? Ze hebben strenge doelen gesteld om hun milieu-impact drastisch te verminderen, wat ertoe geleid heeft dat op dit moment al 60% van de boten geen emissievrij zijn.

De iconische 1 uur rondvaart op de rondvaartboten van LOVERS geven een unieke kijk op de UNESCO Werelderfgoed grachtengordel. De romantische pakhuizen uit de Gouden Eeuw, historische bruggen zoals de beroemde Magere Brug, majestueuze gevels en nog veel meer. Aan boord is een toilet aanwezig. De boot is overdekt en bij kou verwarmd, bij zonnig weer kunnen de ramen en luiken open. Van te voren is het mogelijk drankjes/snacks te kopen bij het Van Gogh Café aan de steiger van LOVERS, die je mag meenemen op de boot.

Vertrektijd rondvaart

Zomerseizoen (18 maart t/m 3 november): dagelijks elke ± 15 minuten van 9.00 tot 22.00 uur
Winterseizoen (4 november t/m 17 maart): dagelijks elke ± 30 minuten van 9.30 tot 21.30 uur

Rondvaart met korting

Neem contact op om rondvaarttickets te bestellen voor slechts € 11,00 per persoon (normale prijs € 16,00). De tickets zijn digitaal te versturen en zonder vaste datum en tijdslot, dus indien gewenst kun je dezelfde dag nog mee aan boord! De rondvaart is ook perfect te combineren met een speurtocht. Voor scholen organiseren wij complete dagprogramma's met varen en speuren, kijk hier voor meer informatie.

Details

  • Vanaf 1 persoon

  • Duur: 1 uur

  • Prijs: € 11,00 per persoon (incl. € 5,00 korting)

  • Kinderen t/m 13 jaar € 8,50 (incl. € 5,00 korting)

Reserveren of meer info?

Nieuwsbrief