Rondvaart 1,5 uur luxe salonboot

In 1,5 uur alle highlights zien vanaf het water? Een rondvaart over de grachten is één van de beste manieren om kennis te maken met oud en huidig Amsterdam. Amsterdam Boat Center biedt een unieke vaartocht in stijl, op een van hun klassieke salonboten. Tijdens deze vaartocht is de schipper jouw gids. Vaar langs diverse monumenten uit de Gouden Eeuw, de zeven bruggetjes en nog veel meer moois in de oude stad!

Authentieke salonboot

De fraai gelijnde salonboot combineert de charme van klassiek met modern comfort. Het historische schip is ingericht met luxe gecapitonneerde banken aan beide kanten compleet met bijzettafeltjes. Bij mooi weer kan de boot aan beide zijden open, ideaal om van de bruisende stad te genieten. Door de fluisterstille elektrische aandrijving vaart de boot schoon en geruisloos. Op de boot is ruimte voor maximaal 30 personen en de ticketverkoop is openbaar wat betekent dat je met andere gasten aan boord zit. De verhalen zijn Engelstalig.

Reserveer de rondvaart met salonboot

Deze vaartocht is bekroond met het 'Certificate of Excellence' door TripAdvisor en start drie keer per dag: om 11.30, 13.30 en 15.30 uur. De rondvaart start en eindigt bij Singel 359, de steiger voor Restaurant d'Vijff Vlieghen. Reserveer jouw tickets rechtstreeks bij de rederij via onderstaande button:

Reacties op de luxe rondvaart

"Wij hadden de zon op de boot en de schipper had en goed praatje over de stad en al wat er bij hoorde. Het was voor ons een geslaagde middag."
"Uitstekende cruise in prachtige salonboot van een eeuw oud! De kapitein is een zeer vriendelijke gids, met geweldige anekdotes en kennis van de stad. Ik geef het een 10! Echt een 'must do' als je in Amsterdam bent."

Details

  • Vanaf 1 t/m personen 30 personen

  • Duur: 1,5 uur

  • Prijs: € 25,00 per persoon

  • Kinderen tussen de 4 en 12 jaar betalen € 15,00

Reserveren of meer info?

Nieuwsbrief

Maandelijks leuke nieuwtjes!