Vriendinnenuitje Jordaan

Een middag vol gezelligheid en lekker eten, waarbij je samen de gezelligste buurt van Amsterdam ontdekt. Jullie starten met overheerlijke Braziliaanse koffie en brigadeiros, volgens TripAdvisor (en ons!) het #1 dessert in Amsterdam. Vervolgens een wandeling door de bekendste buurt van Amsterdam en aansluitend een diner bij een gezellig Hollands eetcafé. Uniek: dit uitje is ook met 2 personen te reserveren!

Gezellig en relaxed uitje

Tijdens het vriendinnenuitje is er volop gelegenheid om bij te kletsen! Om 14.30 uur worden jullie verwacht bij Sweet Bob voor overheerlijke Braziliaanse koffie/thee en brigadeiros om de middag goed te beginnen. Na dit ontvangst is het tijd voor actie! Bij Sweet Bob leggen wij een pakket voor jullie klaar met de Jordaan ontdekkingstocht. Onderweg leren jullie iets van de stad en daarnaast komen jullie veel bijzondere winkels en gezellige cafeetjes tegen.

Rond 18.00 uur worden jullie verwacht bij een gezellig Jordanees eetcafé voor een heerlijk diner. Het arrangement is inclusief: koffie/thee en brigadeiros, compleet verzorgde ontdekkingstocht met tips tijdens de route en Hollands diner. Dranken tijdens het diner zijn niet inbegrepen en kunnen ter plaatse worden betaald. Het vriendinnenuitje kan op alle dagen van de week gereserveerd worden en is ook geschikt als vrijgezellenuitje.

"Jullie hebben van ons een 10 verdiend! Wat was het super voor elkaar, zowel de koffie met lekkers en dan de speurtocht en toen een geweldig goed 3 gangen menu. Namens alle dames hartelijk bedankt en komen zeker met een volgende opdracht in de komende jaren…super ga zo door."

  • Vanaf 2 personen, geen maximum

  • ca. 6 uur

  • € 59,00 pp (2 tot 5 pers.)
    € 49,00 pp (5 pers. of meer)

Nieuwsbrief