• Oud rechercheurs in kroeg

VR Gamehouse

Altijd al eens Virtual Reality uit willen proberen? VR Gamehouse zorgt voor een unieke ervaring, waar je nog lang over zult napraten. Of je nu een activiteit voor 2 personen of juist voor een hele groep zoekt, de enthousiaste medewerkers van VR Gamehouse regelen het voor je. Jouw VR-ervaring verloopt gesmeerd vanaf het moment dat je binnenstapt tot het moment dat je de speelhal weer verlaat. Je krijgt persoonlijke begeleiding, zowel bij de introductie van de VR-ervaring, maar ook tijdens het kiezen van de spellen. De spellen worden door de medewerkers zelf geselecteerd, uitvoerig getest en geüpdatet voordat ze aan de man worden gebracht.

Virtual reality in Amsterdam

Je beleeft de VR-ervaring samen: je bent tegelijkertijd actief in dezelfde VR-wereld en kunt elkaar zien en zo samenwerken om de quest te volbrengen. Stilzitten is geen optie: balanceer op een plank op de bovenste verdieping van een wolkenkrabber, schiet om je heen om de wereld te redden, ga het gevecht aan met zombies, maak een reis terug naar de middeleeuwen om met pijl en boog te vechten tegen orks en draken en nog veel meer! Je medespelers die even aan het uitrusten zijn kunnen meegenieten met de spelers door hun activiteiten te volgen op grote tv-schermen die boven de spelers hangen. Dit zorgt natuurlijk voor mooie foto's en vooral veel hilariteit... niemand hoeft zich te vervelen!

Teambuilding, familieuitje, kinderfeest

De VR-ervaring is ideaal voor teambuilding, kinderfeestjes en familieuitjes, maar ook om als cadeau te geven aan een jarige. Wist je dat het mogelijk is om een geheel verzorgd kinderfeestje bij VR GameHouse te vieren? VR Gamehouse heeft speciaal voor kinderen diverse spellen geselecteerd en verzorgt graag complete begeleiding voor de kinderen. Hoewel je voor een potje VR-gaming gewoon binnen kunt lopen en ter plekke kunt vragen of er een plekje vrij is, wordt het maken van een reservering via de website zeer gewaardeerd.

Nieuwsbrief