Skip to main content

Proef de Jordaan

De Jordaan van top tot teen verkennen? Met onze ontdekkingstocht ben je je eigen gids in deze veelbezongen buurt en ontdek je zowel de buurt als de lokale lekkernijen die de Jordaan te bieden heeft. Tijdens de wandeling lezen jullie informatie over bezienswaardigheden op de route en gaan jullie op diverse locaties naar binnen om te proeven van lokale lekkernijen.

Proef producten die met liefde bereid zijn door lokale ondernemers en waarvoor kenners graag een omweg maken. Je kunt de vragen die bij de stoppunten van de ontdekkingstocht staan met elkaar beantwoorden, of deze achterwege laten, zodat je enkel de mooie wandeling maakt en kennis opdoet over deze unieke buurt.

Proeverijen

De ontdekkingstocht wordt per post naar je toegestuurd, zodat jullie thuis alvast kunnen genieten van de voorpret, of in overleg kan het materiaal worden opgehaald bij een van de locaties. Op de bijgevoegde plattegrond staan de proeflocaties aangegeven die jullie tijdens de wandeling zullen bezoeken. Tijdens dit arrangement genieten jullie van:

  • een Braziliaanse brigadeiro, volgens TripAdvisor (en ons!) het #1 dessert in Amsterdam
  • pancakesnack: typisch Hollands in een modern jasje;
  • een van de beroemdste stamppotjes van de Jordaan, met een lekker Texels biertje.

Proef de Jordaan met gids

Indien je liever met een gids door de buurt wandelt, die jullie van alles kan vertellen over het wel en wee van de buurt, de inwoners en de geschiedenis van de Jordaan, dan combineren we het proeven van de lekkernijen met een Jordaanwandeling met privégids. Jullie kiezen zelf het gewenste start- en eindpunt en de gids weet de punten waar jullie onderweg zullen stoppen. Het arrangement met speurtocht bedraagt € 19,50 per per persoon en inclusief gids bedraagt het arrangement € 27,50 per persoon, met een minimum van 10 personen. Genoemde prijs is inclusief wandelroute of speurtocht in een of meerdere groepen met het proeven van een pancakesnack, een brigadeiro, een stamppotje en een Texels biertje.

Reacties op het Proef de Jordaan uitje

"Het was een ontzettend leuk uitje met allerlei nieuwe weetjes!"

Details

  • Vanaf 10 personen, geen maximum

  • Duur: 3 tot 4 uur

  • Prijs: € 19,50 p.p. inclusief speurtocht en proeverijtjes

  • Prijs: € 27,50 p.p. inclusief gids en proeverijtjes

Reserveren of meer info?

Nieuwsbrief