Escape Room Sherlocked

Escape Room Sherlocked AmsterdamDeze Escape Room staat vrijwel direct sinds de lancering op nummer 1 op Tripadvisor's lijst van escape rooms. Beleef een bijzonder avontuur in de prachtige Beurs van Berlage!

Er zijn twee verschillende escape rooms. In The Vault stap je samen met je medespelers in de rol van een team meesterdieven. Jullie missie: steel een object van onschatbare waarde bij een van de best beveiligde kluizen ter wereld Je hebt 90 minuten om alle lagen van beveiliging te omzeilen, het object te stelen en te ontsnappen. In de escape room The Architect word je uitgedaagd om de geheimen te onrafelen van een eeuwenoud genootschap dat tot de vorige eeuw vergaderde in de catacomben van de Beurs van Berlage. Maar let op, niet alles in deze kelder is wat het pretendeert te zijn...The Vault Escape Room Amsterdam

De Toren

De 114 jaar oude toren van de Beurs van Berlage is een spectaculair en onderbenut stuk erfgoed in hartje Amsterdam, iets wat niet onopgemerkt is gebleven bij Sherlocked. De toren is sinds 10 maart geopend voor historische rondleidingen en intieme ‘huistoren’ concerten voor niet meer dan 24 mensen tegelijk (de maximaal toegestane hoeveelheid mensen in de toren). Het initiatief is een offline vorm van crowdfunding: de opbrengsten van de rondleidingen zullen het budget vormen, om Sherlocked’s derde volwaardige mystery experience in de Beurs mee te verwezenlijken. TorenZodra 4000 bezoekers de toren hebben bezocht zal deze tijdelijk sluiten om een nieuwe ervaring te realiseren. Tot die tijd kan de rondleiding op vrijdag tot en met maandag worden bijgewoond tussen 11.00 en 17.30 uur, kaarten zijn verkrijgbaar bij de ingang of aan de balie van de Beurs van Berlage voor € 9,50 per persoon.

Korting bij Escape Room Sherlocked

Amsterdam Oude Stad mag haar bezoekers en volgers korting geven voor de avonturen bij Sherlocked! Gebruik bij het boeken (nadat je een datum, tijd en aantal personen hebt gekozen) oudestad als couponcode en krijg € 5,00 korting op de totaalprijs.

Openingstijden en prijzen Sherlocked

Dagelijks geopend van 10.00 - 1.00 uur
The Vault
The Achitect
60 minuten escape room
Een team bestaat uit 3-6 personen (een team van 2 is ook welkom als ze openstaan voor een flinke uitdaging...)
Entreeprijs vanaf € 119,00 per team

The Vault
90 minuten break-in experience
Een team bestaat uit 4-6 personenLaserveld
Entreeprijs vanaf € 139,00 per team

Adresgegevens en plattegrond

Sherlocked
Beurs van Berlage
Beursplein 1, 1012 JW Amsterdam
Ga naar de website van Sherlocked
T - 020 2616433

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl