Kaasproeverij

Op interactieve, persoonlijke en deskundige manier wordt een kaasproeverij gegeven in een proeflokaal dat gevestigd is in een sfeervol, klassiek pand aan het Singel. Proef de heerlijke kazen met een glaasje wijn of port. De proeverij begint met een korte introductie van ongeveer 10 minuten, waarbij uitleg gegeven wordt over de geschiedenis van en de filosofie achter de kaas. Vervolgens krijg je een video van 2 à 3 minuten te zien met onder andere beelden van het grote kaaspakhuis. Hierna kan het proeven beginnen!

Tijdens de kaasproeverij worden 6 verschillende soorten kazen geproefd, variërend van jonge tot oude kazen en ook geitenkazen. Bij de verschillende kazen wordt een passende drank (rode wijn, witte wijn en port) geserveerd, waardoor de smaak nog beter tot zijn recht komt. In de winkel boven het proeflokaal kun je een stuk kaas kopen om mee naar huis te nemen. De kaas is handzaam verpakt en uitstekend te gebruiken als geschenk of souvenir.

Combineer en profiteer

Een kaasproeverij combineren met een likeur- of jeneverproeverij? Er zijn combitickets verkrijgbaar voor slechts € 27,50. Ook een kaasproeverij in combinatie met een rondvaart (€ 26,00 per persoon) en een combinatie van zowel kaasproeverij, likeur- of jeneverproeverij én rondvaart (€ 36,00 per persoon) is mogelijk. Na het kiezen van de gewenste datum en tijdstip boek je gemakkelijk de gewenste tickets.

Reserveer de kaaproeverij direct bij het proeflokaal via onderstaande knop.
Boek direct de kaasproeverij

Details

  • Vanaf 4 personen, maximaal 20 personen

  • Duur: 1 uur

  • Prijs: € 17,50 per persoon

Reserveren of meer info?

Nieuwsbrief