Kaasproeverij

KaasproeverijVoor de echte kaasliefhebber een welkome onderbreking tijdens bijvoorbeeld een wandeling of speurtocht door Amsterdam. Op interactieve, persoonlijke en deskundige manier wordt een kaasproeverij gegeven in een proeflokaal dat gevestigd is in een sfeervol, klassiek pand aan het Singel. Proef de heerlijke kazen met een glaasje wijn of port.

Duur: 1 uur
Prijs: € 17,50 per persoon (na 18:00 uur € 22,50 per persoon)
vanaf 4 personen (maximaal 20 personen tegelijkertijd)

Meer informatie over de kaasproeverij

De proeverij begint met een korte introductie van ongeveer 10 minuten, waarbij uitleg gegeven wordt over de geschiedenis van en de filosofie achter de kaas. Vervolgens krijg je een korte video van 2 à 3 minuten te zien met onder andere beelden van het grote kaaspakhuis. Hierna kan het proeven beginnen! Tijdens de kaasproeverij worden 6 verschillende soorten kazen gebruikt, variërend van jonge tot oude kazen en ook geitenkazen. Bij de verschillende kazen wordt een passende drank (glas rode wijn, glas witte wijn en port) geserveerd, waardoor de smaak nog beter tot zijn recht komt.
In de winkel boven het proeflokaal kan je eventueel een stuk kaas uitzoeken om mee naar huis te nemen. De kaas is handzaam verpakt en uitstekend te gebruiken als geschenk of souvenir.

Combitickets met een rondleiding en proeverij bij Bols

Een kaasproeverij combineren met een likeur/jeneverproeverij? Bij Reypenaer Kaas zijn nu combitickets te verkrijgen voor slechts € 22,50! Deze combitickets bestel je hier (na het aantal tickets, datum en tijd gekozen te hebben klik je op "koop tickets", waarna u dan aan kunt geven van een combiticket gebruik te willen maken).

Kaasproeverij reserveren

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl