Jeneverproeverij

jeneverproeverijJenever oubollig en alleen voor oudere mannen? Echt niet! Tijdens deze jeneverproeverij proef je drie lokale jenevers met verschillende passende lekkernijen erbij. Iedereen kan van deze proeverij genieten; het is een zeer geschikte activiteit als gezellig tussendoortje tijdens een groepsuitje in Amsterdam.

Duur: circa 1 uur
Prijs: vanaf € 13,50 per persoon
Aantal personen: minimaal 8 personen

"Yes was top, goede uitleg en leuk met die hapjes erbij."

In proefglaasjes krijgen de gasten drie verschillende jenevers met begeleidende hapjes voorgeschoteld. Wat je zult proeven zijn de volgende jenevers met bijbehorende lekkernijen: Taainagel met haring, Oude jenever met makreel en Bessenjenever met oude kaas.

Jeneverproeverij reserveren

Deze proeverij is dagelijks beschikbaar tussen 15.00 en 17.00 uur. De jeneverproeverij organiseren wij met en bij Café De Koningshut! Reserveer of stel je specifieke vraag over de jeneverproeverij via onderstaand formulier en de medewerkers van De Koningshut nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Let op dat de proeverij nog niet gereserveerd is, totdat je een bevestiging van De Koningshut hebt ontvangen. De gewenste datum en tijd is mogelijk niet meer beschikbaar.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer a.u.b. uw e-mailadres in
Vul in met hoeveel personen je de proeverij wil doen

De proeverij is dagelijks te reserveren tussen 15.00 en 17.00 uur.


Indien je overige vragen hebt, of naast de jeneverproeverij nog meer activiteiten wilt organiseren, neem dan contact op met Amsterdam Oude Stad.

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl