Proef de Oude Stad

wandeling met proeverijen in AmsterdamLiefhebbers van lekker eten en drinken ontdekken samen de geheimen van de oude stad.

Duur: 3,5 uur
Prijs: € 17,50 per persoon
Vanaf 10 personen (kleinere groepen minimum € 175,00)

"Even kort maar krachtig, maar het was GEWELDIG! Iedereen heeft zich ontzettend vermaakt, leuke vragen en de ontvangsten bij de proeverijen waren zeer hartelijk."

U volgt op eigen gelegenheid een wandelroute door de oude stad. Tijdens de wandeling krijgt u informatie over bezienswaardigheden op de route en gaat u op diverse locaties naar binnen om te proeven van lokale lekkernijen. U proeft producten die met liefde zijn gemaakt in de oude stad en waarvoor kenners graag een omweg maken. De stadswandeling kunt u maken in de vorm van een speurtocht, maar u kunt de vragen ook buiten beschouwing laten.

Proeverijen

- een Oud Hollandsche likeur op een historische locatie
- een ambachtelijk gebrouwen biertje in een bierbrouwerij aan de voormalige bierkaai
- een half pistoletje van het verslavende Broodje Zeedijk, een delicatesse bekend bij locals
- huisgemaakte chocolade onder leiding van de extravagante meesterchocolatier Kees Raat, schrijver van o.a. het bekroonde boek IJstijd
Broodje Zeedijk Likeurproeverij Bierproeverij Amsterdam Chocoladeproeverij Amsterdam

Reserveer het arrangement

Neem contact op voor een reservering of meer informatie.
Genoemde prijs is inclusief wandelroute of speurtocht in een of meerdere groepen met het proeven van likeur, een biertje, de chocoladeproeverij en het proeven van een half pistoletje van het broodje Zeedijk.

Reacties

"Het was fijn om de wandeling in eigen tempo te doen en om meer te leren over Amsterdam. De proeverijen waren super, in het bijzonder de likeurtjes. Daar zijn we super hartelijk ontvangen en hebben we gezellig met de eigenaar gekletst."

"We hebben vreselijk genoten en vooral heel veel gelachen. Hoewel we allemaal uit Amsterdam komen toch nieuwe dingen ontdekt. We vonden allemaal dat we een TOP dag hadden gehad en dat kwam mede door de route en de leuke en afwisselende stops onderweg."

"Het was super! Iedereen vond het leuk en de mensen bij de proeverijen waren ook allemaal hartstikke aardig en welwillend."

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl