Fietstours en fietsverhuur

Fietstour Yellow BikeDe leukste fietstour met of zonder gids maak je met Yellow Bike!

Fietstour Yellow Bike

Bent u op zoek naar een leuk, sportief en gezellig dagje uit in Amsterdam voor uw bedrijf of familie? En wilt u fietsen? Dan bent u bij Yellow Bike aan het juiste adres voor een geslaagde en perfect georganiseerde fietstour. Leer Amsterdam kennen per Yellow Bike! Yellow Bike heeft een unieke fietstour samengesteld, die u in twee of drie uur een reis door zeven eeuwen Amsterdamse historie laat beleven. Een zorgvuldig uitgekiende route voert niet alleen langs alle beroemde bezienswaardigheden zoals de Jordaan, het Anne Frankhuis, het Rijksmuseum, de Westerkerk, het Vondelpark en de Walletjes, maar ook langs vele onbekende juweeltjes. Alle tours worden geleid door een enthousiaste gids, die op diverse stoppunten een schat aan informatie zal geven. Na de tour ontvangt u tevens 25% korting op 24 uur fietshuur.

Fietsverhuur

Fietsverhuur Yellow Bike AmsterdamGeen zin om doelloos rond te slenteren door Amsterdam en aan het eind van de dag weer moe huiswaarts te gaan? Yellow Bike is al bijna 30 jaar een betrouwbare partner voor het huren van fietsen in Amsterdam.
Huur hier een fiets en maak gebruik van de Yellow Map, dé fietskaart van Amsterdam! Amsterdam is bij uitstek de stad om te fietsen; in korte tijd bent u in de Jordaan met de mooie negen(winkel)straatjes, de Haarlemmerstraat (uitgeroepen tot de een na leukste winkelstraat van Amsterdam), de mooie grachten met de kleine musea (Verzetmuseum, Museum het Schip, Tassenmuseum, Bijbels Museum, Museum van Loon), de Heineken Experience de Albert Cuypmarkt en meer. Vindt u het lastig om alles te vinden per fiets? Gebruik dan de Yellow Map, dé fietskaart van Amsterdam. Op deze plattegrond staan leuke routes met informatie over de hotspots van de stad.

Vriendinnentour

Vriendinnentour Yellow Bike AmsterdamLekker de stad in met vriendinnen. Deze tour staat garant voor een gezellig dagje uit in Amsterdam. Met een routekaart stap je op de fiets en kom je langs de mooiste plekjes van Amsterdam. Onderweg bezoek je de leukste winkelstraatjes en shop je naar hartenlust in de meest trendy winkeltjes. Historische bezienswaardigheden worden afgewisseld met juweeltjes die doorgaans voor het grote publiek verborgen blijven. Je brengt een bezoek aan ’s werelds grootste Tassenmuseum, waar je aan de hand van ‘de tas’ op reis gaat door tijd, mode en design. Bekijk een geitenlerenbundel uit de 16e eeuw tot de tas van Madonna. Tevens wordt hier de mogelijkheid geboden voor een high tea. Veel vrijheid in deze vriendinnentour die je zo lang of kort kunt maken als je zelf wilt. Ook ideaal als vrijgezellenuitje.

Adresgegevens en openingstijden

YB logo zonder fietsYellow Bike fietsverhuur en fietstours
Nieuwezijds Kolk 29, Amsterdam (9.30 - 18.00 uur) (3 minuten lopen vanaf CS)
Nieuwe Nieuwstraat 16, Amsterdam 
Telefoon 020-6206940

Kijk op de website van Yellow Bike voor meer informatie

Plattegrond

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl