Chinatown arrangement

Straatnaambordje chinatown

Een exclusief bezoek aan de Boeddhistische Tempel en een wandeling met gespecialiseerde gids. Sluit af met een proeverij bij het beste Chinese restaurant.

Duur: ca. 5 uur
Prijs: vanaf € 42,50 per persoon
Te reserveren vanaf 10 personen (kleinere groepen: minimum € 475,00, zie prijsstaffel hieronder)

"Het is erg goed bevallen. De rondleiding was prettig, de ontvangst door de tempel was heel goed en het restaurant was werkelijk geweldig. Wij hebben het erg naar onze zin gehad."

Chinatown Amsterdam herbergt de oudste Chinese gemeenschap van het vasteland van Europa en is uniek; nergens anders ter wereld vind je een Chinatown, waar naast de Chinezen zoveel andere nationaliteiten zijn gevestigd.

15.00 uur
Boeddhistische tempelU brengt een bezoek aan de Boeddhistische Tempel op de Zeedijk, waar u wordt rondgeleid door één van de gidsen van de tempel. De rondleiding wordt afgesloten met een korte medititatiesessie in de gebedsruimte van de tempel. De gebedsruimte is normaal gesloten voor publiek.

16.00 uur
Een gespecialiseerde gids wandelt met u door Chinatown Amsterdam. Er wordt verteld over het ontstaan van Chinatown, gezien in het licht van de Amsterdamse geschiedenis. U leert over de typerende eigenschappen van de Chinese gemeenschap, waar hard werken en ondernemerschap hoog in het vaandel staan. Er wordt een bezoek gebracht aan het grootste Chinese warenhuis van Europa. U leert over de Boeddhistische feestdagen en hoe deze gevierd worden in Chinatown Amsterdam.

18.00 uur
Na de wandeling zult u genieten van een diner bij het bekende restaurant van de gebroeders Chan: Nam Kee. Verwacht hier geen goudkleurige draken, aquariums vol vissen en een gratis kalender bij de rekening. Nam Kee is een authentiek Chinees restaurant waar u zult proeven van diverse Chinese gerechten, volgens traditionele bereiding. Met dieetwensen kan rekening gehouden worden: u kunt dit ter plaatse aangeven bij de bediening.

Reserveer het Chinatownarrangement

Voor het Chinatown arrangement hanteren wij de volgende staffelprijzen:

  • 10-15 personen: € 47,50 per persoon
  • vanaf 16 personen: € 42,50 per persoon

Bovengenoemde prijs is inclusief: rondleiding Boeddhistische Tempel, meditatiesessie in de gebedsruimte, rondleiding met gespecialiseerde gids en het proeverij diner. De prijs is exclusief dranken tijdens het diner; deze kunt u ter plaatse afrekenen. Dit arrangement is niet mogelijk op maandag, omdat de Tempel dan gesloten is.
Neem voor meer informatie of reserveringen contact op.

Reacties op het Chinatown arrangement

Boeddhistische Tempel in Amsterdam"Wij hebben een fantastische middag gehad. De ontvangst in de tempel, de uitleg de meditatie alles even relaxt, goed en zeker liefdevol verzorgd. Daarna de rondleiding. Deze was leerzaam, heel leuk op een vlotte manier verteld. Leuke mevrouw die zeker heel veel wist. Het eten was heerlijk, iedereen heeft genoten en zeker de oesters waren een ware traktatie voor ons. Kortom een hele leuke middag die naadloos op elkaar aansloot en perfect was. We zijn met een tevreden gevoel en de buik vol voldaan met de metro weer vertrokken naar huis."

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl