Boom Chicago

Boom ChicagoSlimme en grappige comedyshows in het Rozentheater op de Rozengracht.

Boom Chicago's Rozentheater aan de Rozengracht is één van de mooiste locaties van Amsterdam! Hier ben je aan het juiste adres voor scherpe comedy, workshops en vlammende shows voor een geweldige avond uit. Het is ook mogelijk om een improvisatieworkshop te volgen en Boom Chicago heeft een escaperoom geopend in het thema 'movies'.

Het theater en de shows

The future is hereHet meer dan 100 jaar oude theater was voorheen een bioscoop die meer dan 1000 personen plaats bood. Tegenwoordig heeft het gebouw twee theaterzalen waar in totaal ruim 400 personen comfortabel kunnen verblijven. Maar het gebouw is meer dan huisvesting voor allerlei soorten shows: het theater biedt plaats aan een escaperoom, kantoren, studioruimtes en een geweldige bar bij de entree. Naast reguliere shows zijn er allerlei mogelijkheden om de locatie te huren voor je eigen evenement.

Boom Chicago staat bekend om zijn snelle en scherpe comedyshows, met snelle improvisatie, video, muziek en nog veel meer! Sunday Night LiveDe internationale cast weet ieder publiek te vermaken met hun optredens waarbij improvisatietoneel vaak centraal staat.

Escaperoom

Wist je dat Boom Chicago haar eigen escaperoomavontuur heeft? "Escape through the movies" neemt je mee de geschiedenis in en laat je zien wat voor megabioscoop het Rozentheater eens was. Aan de bar begint de warming-up, waar jullie een envelop krijgen en 30 minuten voor aanvang van de escaperoom al kunnen puzzelen voor jullie het escapeavontuur beginnen. escaperoom boom chicagoUiteraard kan een bezoek aan de escaperooms prima gecombineerd worden met een avondshow, of met een improvisatieworkshop. Iedere 30 minuten kan een nieuwe groep van 5 personen de escaperoom starten, dus ook voor grotere groepen is een mooi gecombineerd programma samen te stellen.

Adresgegevens en plattegrond

Boom Chicago
Rozengracht 117
1016 LV Amsterdam
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon 020-217 0400

Bekijk de website van Boom Chicago voor meer informatie en online ticketverkoop.Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl