Boom Chicago

Boom ChicagoSlimme en grappige comedyshows in het Rozentheater op de Rozengracht.

Boom Chicago's Rozentheater aan de Rozengracht is één van de mooiste locaties van Amsterdam! Hier ben je aan het juiste adres voor scherpe comedy, workshops en vlammende shows voor een geweldige avond uit. Het is ook mogelijk om een improvisatieworkshop te volgen en onlangs heeft Boom Chicago een escaperoom geopend in het thema 'movies'.

Het theater en de shows

Facetime your fears Het meer dan 100 jaar oude theater was voorheen een bioscoop die meer dan 1000 personen plaats bood. Tegenwoordig heeft het gebouw twee theaterzalen waar in totaal ruim 400 personen comfortabel kunnen verblijven. Maar het gebouw is meer dan huisvesting voor allerlei soorten shows: het theater biedt plaats aan een escaperoom, kantoren, studioruimtes en een geweldige bar bij de entree. Naast reguliere shows zijn er allerlei mogelijkheden om de locatie te huren voor je eigen evenement.

Boom Chicago staat bekend om zijn snelle en scherpe comedyshows, met snelle improvisatie, video, muziek en nog veel meer! De internationale cast weet ieder publiek te vermaken met hun optredens waarbij improvisatietoneel vaak centraal staat.Bango in Boom Chicago

BANGO!

In 2018 viert Boom Chicago haar 25e verjaardag met een unieke show: Bango! Deze show is elke avond anders en toont een nieuwe vorm van improvisatie: New Form Improv. Het unieke is dat er met minimale input vanuit het publiek ter plekke een afwisselende, avondvullende show wordt gemaakt. Elke avond 100% anders en 100% grappig. Een komische avond vol energie! De muzikale omlijsting wordt verzorgd door niemand minder dan Sacha Hoedemaker funky drums en live muziek wisselen elkaar af. Nog te zien tot eind
september.escaperoom boom chicago

Escaperoom

Wist je dat Boom Chicago haar eigen escaperoomavontuur heeft? "Escape through the movies" neemt je mee de geschiedenis in en laat je zien wat voor megabioscoop het Rozentheater eens was. Aan de bar begint de warming-up, waar jullie een envelop krijgen en 30 minuten voor aanvang van de escaperoom al kunnen puzzelen voor jullie het escapeavontuur beginnen. Uiteraard kan een bezoek aan de escaperooms prima gecombineerd worden met een avondshow, of met een improvisatieworkshop. Trump up the volumeIedere 30 minuten kan een nieuwe groep van 5 personen de escaperoom starten, dus ook voor grotere groepen is een mooi gecombineerd programma samen te stellen.

Adresgegevens en plattegrond

Boom Chicago
Rozengracht 117
1016 LV Amsterdam
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon 020-217 0400

Bekijk de website van Boom Chicago voor meer informatie en online ticketverkoop.Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl