Chique privé diner in sociëteitsgebouw

Prive diner op de DamDe atmosfeer van begin 1900 met het gemak van vandaag: De high quality venue combineert een klassieke stijl met een eigentijdse keuken. Een diner in de bibliotheek of in de oude kluis; hier kunt u in intieme sfeer een evenement organiseren aan één van de bekendste pleinen van Nederland.

Duur: ca. 4 uur
Prijs: vanaf € 85,00 p.p. excl. BTW
Diverse zalen, geschikt voor 8-150 personen

"Heel erg bedankt dat jij met deze locatie bent gekomen, het was fantastisch."

Industrieele Groote Club op de DamDit sociëteitsgebouw roept beelden op van de vooraanstaande leden die in deze klassieke omgeving bijeenkwamen. De club is nog steeds een actieve sociëteit en business club. En gelukkig voor u: Het pand is tegenwoordig niet enkel meer toegankelijk voor de sociëteitsleden. De high quality venue combineert een klassieke stijl met een moderne en eigentijdse keuken.

Informatie en reserveringen

Neem voor meer informatie, beschikbaarheid, prijzen op basis van gewenst aantal personen en menuvoorbeelden contact met ons op.

Reacties op het prive diner

"Het was helemaal goed zaterdag avond. De gasten vonden het prachtig. Het eten was ook echt heel erg goed. Het is zelfs zo goed bevallen dat [de directeur] aan het overwegen is zelf lid van de club te worden."

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl