Olof's

Olof'sGelegen in de Olofskapel is Olof's een unieke locatie in Amsterdam. De 15de eeuwse kapel is onderdeel van NH Collection Barbizon Palace Hotel en is bij uitstek de perfecte locatie voor een grote meeting, bijzonder evenement, luxe groepsdiner en een prachtige locatie voor een trouwerij.

Prijs: vraag een offerte aan, passend bij jouw wensen.

"Wij hebben over de locatie zeer lovende feedback ontvangen en kijken terug op een zeer geslaagde avond"

De locatie

Olofs dinerDe 15de eeuwse kapel heeft alles is huis om ieder evenement naar wens van de klant aan te kleden en tot een groot succes te maken. Het monumentale gebouw heeft maar liefst 463 m2 sfeervolle ruimte, en biedt plaats voor 400 personen (500 indien je het balkon meerekent). De keuken wordt geleid door Chef Chris Naylor (1* Michelin), die werkelijk elk evenement kan omlijsten met zijn culinaire creaties.

Bijzonder groepsdiner

Een diner in een oude kapel, dat maakt indruk op de gasten! Bij Olof's is eigenlijk alles mogelijk voor jullie diner:groepsdiner Olof's zittend aan ronde of lange tafels biedt de ruimte (inclusief balkon) plaats voor maar liefst 250 personen, en een walking dinner kan tot zelfs 400 personen georganiseerd worden. De evenementplanners denken graag met je mee om het diner geheel naar wens invulling te geven. Een cocktailbar als gave aanvulling op het diner? Dit kan perfect gecreëerd worden op het ruime balkon.
Sinds kort biedt Olof's ook 'Vermeer at Olof's' aan, waarbij 1* Michelin chef Chris Naylor van Restaurant Vermeer op zeer hoog niveau voor jouw gelegenheid kookt.

Meetings

evenement Olof'sEen vergadering voor ruim 300 deelnemers, dat is voor Olof's niets bijzonders. Tot maar liefst 330 personen passen in vergaderopstelling in de zaal en kunnen genieten van de inspirerende omgeving. Ook voor kleinere groepen heeft Olof's alles in huis om de ruimte kleiner te doen lijken en een intiemere atmosfeer te creëren.
Olof's beschikt over uitstekende technische mogelijkheden, denkt graag met jullie mee om de zaal op jouw wensen aan te laten sluiten en heeft verrassende culinaire versnaperingen te bieden tijdens de pauzes. Kortom, een zeer geschikte locatie voor iedere meeting, (product)presentatie, congres of conferentie.

Evenementen en trouwen in Olof's

Trouwen OlofsOlof's heeft alle soorten evenementen wel al eens gehost; van een productlancering tot een groot zakelijk feest, en van een awardshow tot een concert, laat ons jouw wensen weten voor een offerte op maat. Dankzij de unieke uitstraling, mooie belichting en uiteenlopende technische opties is werkelijk alles mogelijk; daag ons maar uit!

Wist je dat Olof's ook een officiële trouwlocatie is? Olof's is maar al te graag decor van jullie ceremonie, diner en/of knallend huwelijksfeest. De evenementplanners staan klaar om deze mooiste dag in jullie leven nóg mooier te maken.

Adres en plattegrond

Olof's
Zeedijk 2a, 1012 AX Amsterdam
Neem contact met ons op voor een diner, meeting of evenement in Olof's.

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl