Privé diner in 18e eeuws grachtenpand

Prive diner 18e eeuws grachtenpand AmsterdamKom stijlvol dineren in de eetkamer van een prachtig 18e eeuws pand aan de mooiste gracht van Amsterdam. Voor als u echt iets te vieren heeft of gewoon eens groots wil uitpakken. Deze geweldige locatie wordt alom geprezen om de prachtige aankleding, de warme sfeer en het voortreffelijke eten.

Duur: ca. 4 uur
Prijs: € 110,00 p.p. excl. BTW
Locatie geschikt voor 10-28 personen

"Het was een groot succes. Alles was tot in de puntjes geregeld. Wat een mooie locatie!"

Uw gasten worden op persoonlijke wijze ontvangen door de gastheer en gastvrouw in hun prachtige huis aan de gracht. Na een aperitief wordt een vier-gangen-diner van hoogstaande kwaliteit geserveerd. Het diner wordt bereid in de grote keuken in het souterrain op de bel-étage is de tafel prachtig voor u gedekt. Het menu kan geheel naar eigen wens en smaak worden samengesteld (de gastvrouw zal een suggestie doen). Uiteraard wordt gezorgd voor een bijpassend wijnarrangement en krijgen de gasten na afloop koffie/thee en friandises geserveerd. Een ervaring om nooit meer te vergeten!

Informatie en reserveringen

Voor dit privé diner betaalt u een all inclusive prijs en komt achteraf niet voor financiële verrassingen te staan. De prijs kan concurreren met goede restaurants en is afhankelijk van het aantal personen, het menu en het gekozen wijnarrangement. Neem voor meer informatie, beschikbaarheid en menuvoorbeelden contact met ons op.

Reacties op het privédiner

Managementteams van een groot aantal bedrijven gingen u voor. Een exclusief gezelschap uit Noorwegen beleefde hier een bijzondere middag. Onlangs zei de CEO van een internationaal farmaceutisch bedrijf: "Ik heb in tijden niet zo goed en zo bijzonder gegeten!". Andere reacties:
"Onze gasten uit Oman, maar ook de Nederlandse en Indiase aanwezigen waren allen aangenaam verrast door de ambiance. De uitstekende zorg en aandacht die de gastvrouw en haar partner hebben gegeven aan het samengestelde menu, maken het dat de kwaliteit van dit diner van wereldklasse is. Ik heb zelden zoveel complimenten mogen ontvangen voor de keuze van deze locatie!"

"In 1 woord top. Geweldige lokatie, mensen en eten. Absoluut genoten en iedereen zeer tevreden. Dank hiervoor."

"Iedereen heeft ontzettend genoten en was zeer te spreken over het eten, de wijnen die mevrouw schonk, de ambiance en de service. Absoluut voor herhaling vatbaar."

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl