Burlesque Dinnershow

Dinnershow Moulin Rouge stijl AmsterdamBent u op zoek naar een mooi avondprogramma waarin lekker eten en entertainment een mooie combinatie vormen? Dan is deze burlesque dinnershow op deze geweldige Amsterdamse locatie wellicht iets voor u! Gegarandeerd een geweldige avond uit met muziek, dans, zang en heerlijk eten.

Duur: 3 tot 4 uur
Prijs: € 55,00 per persoon, incl. BTW
Vanaf 2 personen, ook groepsreservering mogelijk

"We enjoyed the show and the atmosphere! We had a great evening!"

Paleis van de Weemoed

paleis van de weemoed optredenAmsterdam kent veel restaurants maar het Paleis van de Weemoed onderscheidt zich door de culinaire beleving compleet te maken met showelementen op het gebied van cabaret en variété. En dat alles op een bijzondere plek op de Wallen in een ambiance met een warme uitstraling en knipoog naar het verleden. U kunt in het Paleis van de Weemoed genieten van een unieke dinnershow. Met artiesten uit eigen stal, die bewezen hebben perfect aan te sluiten bij die speciale Paleissfeer. En dat betekent entertainment op hoog niveau: muziek en theater, burlesque en vele andere muzikale uitstapjes. De koks bereiden met liefde een heerlijk driegangen menu en uw feestelijke avond is compleet! De vaste geprogrammeerde avonden zijn op vrijdag en zaterdag. De prijs van de dinnershow is € 55,00 pp vooor het drie-gangen-menu en entertainment. Om 19.00 uur gaan de deuren open; en van 20.00 uur tot 23.00 uur is het showtime! Liever de locatie afhuren voor een privé dinnershow met uw bedrijf, of uw privégezelschap? Van maandag tot en met zondag zijn er ook groepsreserveringen mogelijk.

Menu Paleis van de Weemoed

Op het menu staan zonder uitzondering heerlijke, feestelijke gerechten, bereid met dagverse kwaliteitsproducten. De basis vormt de Franse keuken, met wereldse invloeden. Heeft u speciale wensen? Het artistieke kookteam vervult ze graag. Natuurlijk biedt het Paleis van de Weemoed ook diverse lekkere borrelsnacks en lunches. Het is mogelijk het Paleis van de Weemoed exclusief voor uw groep te reserveren, voor een bijeenkomst, lunch, diner of feest. Neem contact op met het artistieke team om de mogelijkheden te bespreken - zij denken graag met u mee!

Reserveer een dinnershow

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief: luxe 3-, 4- of 7-gangenmenu show, reserveringskosten en BTW. De prijs is exclusief dranken tijdens het diner; deze kunt u ter plaatse afrekenen. Neem voor meer informatie of reserveringen contact op.

Adres en plattegrond

Paleis van de Weemoed
Oudezijds Voorburgwal 15-17, 1012 EH Amsterdam
Telefoon: 020-6256964
Ga naar de website van Paleis van de Weemoed

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl