Luxe diner vaartocht individueel

Luxe dinner cruise AmsterdamEen diner op deze luxe boot is al te reserveren vanaf 2 personen. Geniet van een uitstekend a la carte diner terwijl u over de grachten vaart op een klassieke salonboot. De prachtige boot uit 1898 is vakkundig gerestaureerd met behoud van authentieke details. Dit varende restaurant is uniek in Amsterdam!

Duur: 2 uur en drie kwartier
Prijs: vanaf € 110,00 pp incl. boothuur, welkomstdrankje en diner
Vanaf 2 personen, groepsreserveringen op aanvraag

Het was een onvergetelijke ervaring! De boot is prachtig en knus, de tafels zijn mooi gedekt en er was een prettige intieme sfeer. De kapitein vaart langs de mooiste plekjes van Amsterdam. Het eten en de bediening was supergoed. Een aanrader als je zin hebt in een bijzonder mooie avond!

Uniek in Amsterdam: varend restaurant

Diner op een bootDit is de enige klassieke salonboot in Amsterdam die 's avonds als varend restaurant door de grachten vaart! Tijdens zonsondergang geniet u aan uw prive tafel van een exclusief, drie-gangen a la carte diner, dat wordt opgehaald bij een gerenommeerd restaurant. De ideale gelegenheid om uw partner of zakenrelaties mee te verrassen. De dinner cruises zijn al te reserveren vanaf 2 personen. Als u met een grotere groep bent kunt u ook de hele boot huren en uw eigen avond en tijden kiezen. Betaalbare luxe!

Meer informatie over de diner vaartocht

De dinner cruise begint om 19.30 uur. U mag zelf een tafel uitzoeken en alle tafels bevinden zich aan het raam; prachtig uitzicht gegarandeerd. Privacy is gegarandeerd: u zit niet met andere mensen aan tafel. Het diner wordt bereid in een uitstekend restaurant en elke gang wordt vers aan boord gebracht. Na het diner is er tijd voor koffie en thee en eventueel een digestief. De cruise duurt in totaal 2 uur en drie kwartier en eindigt om 22.15 uur. Een onvergetelijke avond, en betaalbaarder dan u wellicht zou denken.

Adresgegevens en plattegrond

Amsterdam Jewel Cruises
Singel 235, Amsterdam
T 020-4221385
Kijk op de website van Amsterdam Jewel Cruises voor meer informatie, het vaarschema en online reserveren.

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl