Muzikale Jordanese dinervaartocht

Jordanese Muziek DinervaartochtTijdens deze muziek dinervaartocht kun je gewoon niet stil blijven zitten! Naast een heerlijke Hollandse maaltijd, lekkere hapjes en drankjes en een muziekbingo is er heel veel Jordanese entertainment en gezelligheid en eindig je gegarandeerd in de polonaise.

Duur: 4 uur
Prijs: € 79,50 p.p. (+ € 3,25 overheidsheffingen), all-inclusive diner-en-muziek-arrangement
Vanaf 1 persoon, omdat iedereen gezellig bij elkaar zit aan boord. De boot is ook privé te boeken.

"Bij òòòns, in de Jordaan..." als je het hele repertoire van Johnny Jordaan en/of andere Amsterdamse zangers uit je hoofd kent, is dit het arrangement voor jou!interieur Aan boord van de boot waan je je in een typisch Jordanese woonkamer, met frivole kleedjes, verschillende antieke stoelen en sfeervolle authentieke lampenkapjes. Aan boord zingen Luc Meijer of Eddy en Nancy de sterren van de hemel met diverse meezingmedleys, waarbij je gemakkelijk inhaakt of zelfs de voetjes van de vloer kan laten gaan. Naast de live muziek wordt er ook een muziekbingo gehouden, waar een mooie prijs mee te winnen is... kortom, een écht Amsterdams feestje op het water.

Eten en drinken

stamppotten buffetAan boord word je samen met de andere gasten overladen met Amsterdamse gastvrijheid: er staat een borreltje (want: "een pikketanussie gaat er altijd in!") en borrelhapjes klaar op tafel als je binnenkomt, er worden bitterballen, haring en zuur geserveerd en drankjes worden ongelimiteerd rondgebracht. Het diner bestaat uit drie gangen: een kom soep om mee te beginnen, gevolgd door een groot buffet met allerlei Hollandse lekkernijen, van diverse stamppotten met grootmoeders gehaktballen, worst of speklappen tot patat met appelmoes. Als nagerecht is er een lekkere vlaflip of een ander dessert. Je hoeft in ieder geval niet bang te zijn om met honger naar huis te gaan!

Meevaren?

Amsterdamse gezelligheidIedere vrijdag, zaterdag en zondag vindt deze geweldig leuke Muziek Dinervaartocht plaats; om 19.00 uur wordt iedereen verwelkomd aan boord achter het Centraal Station, waarna om 19.30 uur de trossen los gaan en het "ruime sop" van het IJ wordt gekozen. Om 22.30 uur is de boot weer terug bij de steiger 14 achter het CS. Als je mee wilt varen, alleen, met z'n tweeën, met een kleinere of grotere groep, reserveer dan hier! De boot is echter ook privé af te huren, met bovengenoemd arrangement aan boord, of een andere invulling naar wens. Voor meer informatie hierover, of voor het plaatsen van een boeking neem je contact op met Amsterdam Oude Stad.

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl