Amsterdams Marionetten Theater

Amsterdams Marionetten TheaterIn een oude smederij worden opera’s gepresenteerd door houten acteurs in kostuums van zijde en fluweel.

Het Amsterdams Marionetten Theater bestaat al ruim 30 jaar! In een klein theater vlakbij de Nieuwmarkt wordt het klassieke marionettentheater vertoond. Houten acteurs, in prachtige kostuums van zijde en fluweel, presenteren opera en muziektheater van componisten als Mozart en Schubert. Geschikt voor kinderen én volwassenen. De stukken worden uitgevoerd met muziekopnames in het Nederlands. Maar liefst zes poppenspelers brengen de grote marionetten tot leven. Een sprookje! Kijk voor actuele voorstellingen en data in de desbetreffende maand op onze evenementenkalender.

Het Marionettentheater voor groepen

privé diner of high tea in het MarionettentheaterVoor families en bedrijven kunnen speciale opera diners of opera high tea's georganiseerd worden, desgewenst met een rondleiding achter de schermen. Voor scholen zijn er worshops en speciale schoolvoorstellingen.

Speciale aanbieding

Op vertoon van onze gratis plattegrond ontvangt u 20% korting op de entreeprijs voor volwassenen (€12,00 i.p.v. € 16,00)

Adres en plattegrond

Amsterdams Marionetten Theater
Nieuwe Jonkerstraat 8, 1011 CM Amsterdam
T 020-620 80 27
Ga naar de website van het Marionetten Theater voor meer informatie.

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl