www.amsterdamoudestad.nl

Amsterdam Boat Centerrondvaart AmsterdamAmsterdam Jewel Cruises diner vaartochtwaterfietsen AmsterdamRederij De Nederlanden Amsterdam

Waterfietsen

waterfiets huren AmsterdamVerken de grachten van Amsterdam met een waterfiets! Bij Canal Company kunt u vanaf vier steigers in de binnenstadwaterfietsen huren. Individueel, voor groepen of voor scholen. U kunt zelf uw route bepalen of een puzzeltocht maken.
U kunt van een steiger vertrekken en de waterfiets bij een andere achterlaten. Mocht het een beetje regenen, dan zetten wij een huifje op de waterfiets. U krijgt een boekje mee met plattegrond en vijf routebeschrijvingen om er zeker van te zijn dat u onderweg niets mist. 

Steigers

bij het Leidseplein, tegenover het Rijksmuseum, bij het Anne Frankhuis/Westerkerk en op de hoek van de Keizersgracht/Leidsestraat.

waterfiets voor groepen

Puzzeltocht

U kunt ook kiezen voor de puzzeltocht van anderhalf uur. Tijdens deze tocht fietst u kriskras door de 17e eeuwse grachtengordel, terwijl u onderweg allerlei serieuze en ludieke vragen beantwoordt over de bezienswaardigheden in de stad. De tocht kent twee routes: vanaf de steiger tegenover het Rijksmuseum naar de steiger Anne Frankhuis/ Westerkerk en andersom.
Voor groepen vanaf 20 personen.

Open

In het hoogseizoen dagelijks van 10h00 tot 18h00. Op warme zomeravonden blijven wij vaak open tot 21h30. Na eind oktober kan je gedurende de hele week tot ca. 17h30 terecht bij de steigers Leidseplein, Rijksmuseum en Westerkerk.

Speciaal voor scholen

Bent u op zoek naar een leuk, leerzaam en sportief onderdeel voor een klassenuitje, kom dan bij ons waterfietsen! In groepjes van 5 gaan de scholieren het water op en aan de hand van een puzzelboekje beantwoorden zij vragen over Amsterdam. Deze vragen worden nagekeken en na afloop wordt een winnend team aangewezen.

De puzzeltocht, speciaal opgezet voor scholieren, begint en eindigt altijd bij onze locatie Keizersgracht/op de hoek met de Leidsestraat.

Contactgegevens

Canalbike
T 020 623 98 86
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.contactgegevens Amsterdam Oude Stad

 

Amsterdam Oude Stad
Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Chinatown Amsterdam

Kunst en cultuur Amsterdam

studenten en scholieren Amsterdam

Wallen Amsterdam