• Home
  • TIPS VAN LOCALS
  • Hotels
  • NH Collection Barbizon Palace

NH Collection Barbizon Palace Hotel

Lobby NH Barbizon PalaceLuxe hotel met een vleugje historie tegenover CS.

Dit prachtige 5-sterrenhotel ligt tegenover Amsterdam Centraal Station. Achter de gerestaureerde voorgevels van meerdere 17e-eeuwse grachtenhuizen gaan prachtig gerenoveerde kamers schuil. Het hotel is de perfecte basis voor een ontspannen verblijf of een comfortabele zakenreis. De marmeren tegels en antieke balken zijn slechts enkele elementen die bewaard zijn gebleven. Vergaderen kan in de prachtige Olofskapel en ook prijzenwinnend gourmet Restaurant Vermeer maakt onderdeel uit van het hotel.

Kamers in het Barbizon Palace Hotel

Kamer NH Barbizon PalaceEr zijn maar liefst 274 kamers verdeeld over 6 verdiepingen, waaronder diverse suites en appartementen. Elke kamer is voorzien van WiFi en airconditioning en biedt veel ruimte. Veel kamers hebben een eersteklas uitzicht. Als u met meerdere personen komt, kunt u aansluitende kamers of appartementen overwegen, de laatste beschikken over een eigen keuken. En dit alles op slechts enkele stappen van het bruisende en bedrijvige hart van Amsterdam.

Vergaderen in de Sint Olofskapel

OlofskapelIn totaal zijn er 12 fraai vormgegeven multifunctionele vergaderzalen waar elke groep op maat bediend kan worden. De grootste zaal biedt plaats aan maar liefst 330 personen in theateropstelling. Het absolute hoogtepunt is de 15e eeuwse Olofskapel, voor prachtige evenementen, diners en feesten. Een professionele evenementplanner regelt alles voor u tot in de details.

Adresgegevens en plattegrond

NH Barbizon Palace Hotel
Prins Hendrikkade 59-72, 1012 AD Amsterdam
Telefoon 020-556 45 64
Ga naar de website voor meer informatie.

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Pin It