Het Stadspaleis

Het StadspaleisHeerlijk biologisch lunchen in dit miniatuurpaleis met zonnig terras.

Kent u dat leuke witte houten huisje midden op de Nieuwezijds Voorburgwal tegenover de postzegelmarkt (en het kantoor van Amsterdam Oude Stad)? Daar zit het kleine koffie en lunchhuis Het Stadspaleis met hun gezellige terras in de luwte. Ook kunt u genieten van de warme zonnestralen die door de gevels van de Amsterdamse huisjes schijnen. Het Stadspaleis is open voor heerlijke koffie, zelfgemaakte taarten, super sappen, rijk belegd handgemaakt brood, frisse salades, hartverwarmende soepen en zalige burgers.

Alles draait om gastvrijheid met eerlijke aandacht voor producten, herkomst, bereiding Smoothiesen aflevering. De lekkernijen worden ter plekke bereid en vlot bediend of bezorgd. Het Stadspaleis is een familie bedrijf met koninklijk horecabloed. Joost, de eigenaar, en zonen Kroon werken zij aan zij om het gasten naar hun zin te maken.

Naast hun liefde voor mensen en voor lekker eten, koesteren zij ook veel liefde voor onze planeet. Het Stadspaleis gebruikt zoveel mogelijk ‘goede’ producten en deze lijst groeit gestaag.

Vanuit het houten huisje brengen zij hun lekkernijen ook bij uw bedrijf of bij u thuis. ULunch bestelt en u haalt af of er wordt bezorgd!

Openingstijden

Dagelijks geopend van 11.00 uur tot 18.00 uur

Adres en plattegrond

Het Stadspaleis
Nieuwezijds Voorburgwal 277, 1012 RL Amsterdam
Telefoon 020 625 6542
Kijk voor meer informatie op de website van Het Stadspaleis.

Pin It