De Palmboom

De Palmboom

Hier bereidt men heerlijke gerechten met biologische, lokale producten. 

In Restaurant De Palmboom wordt er gebruik gemaakt van lokale en biologische ingrediënten. In de praktijk betekent dit dat zij werken met dagverse producten en seizoensproducten van eigen bodem. Dit lokale karakter stelt het restaurant in staat de hoge kwaliteit van de gerechten te waarborgen.

Zo werkt de Chefkok Johannes Nieuwenhuizen bijvoorbeeld uitsluitend met gecertificeerd rundvlees, het zogenaamde MRIJ-vlees afkomstig van het Maas-, Rijn- en IJsselvee. Deze koeien worden volgens een vaste bloedlijn gefokt, hebben bewegingsruimte en worden Gezellig dinerengevoed met een uitgebalanceerd dieet. Dit zorgt ervoor dat het vee een goed leven heeft, wat tot uitdrukking komt in de kwaliteit en smaak.

Restaurant De Palmboom is recentelijk gerenoveerd. De look en feel is industrieel, met behoud van de authentieke historische elementen. Kom zelf ook genieten, op vertoon van deze print krijgt u een feestelijk aperitif bij aankomst en een leuke Amsterdamse attentie om mee naar huis te nemen.

Openingstijden

Palmboom interieurDagelijks geopend van 12.00 tot 22.30 uur.

Adres en plattegrond

De Palmboom
Rusland 17, 1012 CK Amsterdam
Telefoon 020 623 12 31
Voor meer informatie kijkt u op de website van Restaurant de Palmboom.

Pin It