Eetcafé de Brakke Grond 

brakke grond amsterdamEetcafé de Brakke Grond is een unieke plek waar het Vlaamse goesting-gevoel tot leven komt, als culturele huiskamer voor kunstenaars uit het cultuurhuis, de bezoekers van de Nes, toeristen en mensen uit de buurt. Het is een plek waar je even je e-mail kunt checken met je laptop of waar je een spelletje kunt spelen met je vrienden.
's Avonds eet je een lekkere Vlaamse maaltijd met je vrienden of familie of drink je een Belgisch pintje. Maar ook op andere momenten van de dag krijg je hier goesting, bijvoorbeeld in een schuimige cappuccino of straffe koffie met huisgemaakte appeltaart of een croque monsieur. Alles met liefde bereid en geserveerd. Smakelijk eten! Bovendien is er gratis Wifi voor alle bezoekers.

Groepen

Je bent van harte welkom om met een groep te komen eten. Ben je van plan om met 10 personen of meer te komen? Er zijn twee driegangenkeuzemenu's voor groepen. Ook verzorgen ze graag de catering voor huurders van een van de zalen in de Brakke Grond. 

Ontdek de zalen in de Brakke Grond

De Brakke Grond biedt verschillende mogelijkheden omtrent zaalverhuur bij Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond. Ze brengen theater, performance, dans, muziek, literatuur, beeldende kunsten en fotografie van Vlaanderen naar Nederland. Buiten de Vlaamse programmering zetten we onze zalen graag in voor bijeenkomsten, congressen, beurzen, symposia, voordrachten en presentaties.
Alle ruimtes kunnen multifunctioneel worden ingezet. Ze hebben niet alleen een grote multi-inzetbare zaal, ideaal voor symposia, congressen en beurzen maar ook een klassieke, romantische theaterzaal en diverse vergaderzalen. Het technische team kan u bijstaan in alles wat betreft aankleding, licht en geluid en multimedia-ondersteuning.

Openingstijden en adresgegevens

Dagelijks open vanaf 11.00 uur. De keuken is dagelijks open van 12u00 tot 21u00.
T +31 (0)20 422 26 66
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Nes 43, 1012 KD Amsterdam

Benieuwd naar het programma van het Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond? Klik dan hier

Pin It