Restaurant ANNA

restaurant anna amsterdamEten op zeer hoog niveau voor een uiterst redelijke prijs in een ontspannen, informele sfeer. Dat is kort samengevat de missie van Restaurant ANNA.

Restaurant ANNA is gevestigd op het oudste en mooiste stukje Amsterdam in twee spectaculair verbouwde monumentale panden. Zij lopen door van de Warmoesstraat tot aan het Oudekerksplein. In restaurant ANNA zit u midden in ‘ de Wallen’, op de hoek van het Sint Anne kwartier. U heeft een prachtig uitzicht op het middeleeuwse kerkplein (en op ‘het leven’), bij geschikt weer zelfs vanuit het schaduwterras op het Oudekerksplein.

De kaart is gebaseerd op de Europese keuken. Met ruimte voor culinaire invloeden uit de rest van de wereld. De kaart is gedurfd en ambitieus – en bovenal bijzonder lekker. Want heerlijk eten is hun devies.restaurant anna amsterdam

De wijnkaart is eigenwijs, uitgesproken en onorthodox, maar niet onnodig moeilijk. Het gaat bij ANNA om drinkplezier en prijs/kwaliteit. De juiste wijn/spijs combinatie is voor hun een serieuze zaak.

Adresgegevens en plattegrond

Warmoesstraat 111
1012 JA Amsterdam
Tel.: 020-4281111
Ga naar de website van Restaurant Anna

 

Pin It