Toko Dun Yong

toko dun yongDe winkel is opgericht in 1957 en door de jaren heen uitgegroeid tot een warenhuis met een verscheidenheid aan producten. Er worden onder andere levensmiddelen, keukenartikelen, porselein, meubelen, boeken, muziek en decoratiematerialen voor restaurants verkocht. Zes etages met het grootste assortiment Aziatische producten van Europa!

Openingstijden

maandag t/m zaterdag 09.00-18.00 uur
zondag 12.00-18.00 uur

Aziatische Kookworkshop bij Toko Dun Yong

Spicy, tasty, garlic, yummie…! Zo zou je de Aziatische keukens kunnen beschrijven. Hou jij ook zo van Aziatisch eten en zou jij zelf wel eens die heerijke curry's, dim sums of andere oosterse lekkernijen willen kunnen koken? Met onze Aziatische Kookworkshop in hartje Chinatown in Amsterdam leer je alle fijne kneepjes van deze heerlijke keukens! U kunt kiezen uit de Chinese, Japanse, Indiase, Indonesische, Vietnamese, Koreaanse of Thaise keukens kiezen om les in te krijgen. De meeste workshops starten met een "Toko-tour". Tijdens deze rondleiding in de supermarkt worden gerechten en zijn ingrediënten geïntroduceerd. Na de introductie gaat u met uw gezelschap aan de slag om de gerechten in de kookstudio te bereiden. Tijdens de kookworkshop wordt u begeleid door een van de zes zeer ervaren chefs, die vaak met de Aziatische keuken opgegroeid zijn.

Duur: ongeveer 3,5 uur
Prijs: € 55,00-59,00 per persoon
Vanaf 8 personen

Reserveer de Aziatische Kookworkshop

Neem voor meer informatie of reserveringen contact met ons op.
De bovengenoemde prijs is inclusief de ontvangst, de workshop, alle ingrediënten, de locatiehuur, een drank/wijn arrangement en BTW. Het drank/wijn arrangement bestaat uit verschillende frisdranken, lekkere biertjes en uitstekende begeleidende wijnen.

Adresgegevens en plattegrond

Toko Dun Yong
Stormsteeg 9/Zeedijk 83, Amsterdam
Ga naar de website van Toko Dun Yong voor meer informatie.
T 020-622 17 63

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Amsterdam Oude Stad logo

 

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl

Inschrijven nieuwsbrief

Het E-MAILADRES is niet (of niet juist) ingevuld
E-mailadres *