www.amsterdamoudestad.nl

Waaggebouw op de NieuwmarktHuis aan de drie grachten AmsterdamAmsterdam MuseumAmsterdams MarionettentheaterChinatown Amsterdam

Verken Amsterdam op de fiets

Yellow Bike fietsenBij Yellow Bike kunt u een fiets huren voor een paar uur of een hele dag. Het is ook mogelijk om een fietstocht te maken onder leiding van een vriendelijke, ervaren gids. Dit kan op individuele basis of met een groep. Fietstochten onder leiding van een gids starten dagelijks om 10.30 uur (tocht van 2 uur) en 13.30 uur (tocht van 3 uur) op individuele inschrijving.

Fietshuur

Wilt u een fiets huren en Amsterdam op eigen gelegenheid verkennen? Yellow Bike, reeds 20 jaar een betrouwbare partner voor het huren van fietsen in Amsterdam, verhuurt uitstekende, goed onderhouden fietsen tegen een aantrekkelijk tarief.

Fietstochten onder leiding van een gids

Grote tour Amsterdam
Yellow Bike fietsers in VondelparkDe gids fietst samen met u langs alle belangrijke bezienswaardigheden (de grachten, de Jordaan, het Leidseplein, het Vondelpark en de Rosse buurt) maar ook langs talloze beeldschone onbekende plekjes. Regelmatig wordt gestopt en zal de gids boeiende informatie geven over de historie van Amsterdam. Halverwege de fietstocht wordt gepauzeerd voor een drankje.
Duur: 3 uur incl. pauze van 20 minuten
Prijs: € 25,00 per persoon exclusief consumptie
U kunt inschrijven als groep voor elk gewenst tijdstip.
Dagelijks vertrek om 13.30 uur op individuele inschrijving (vertrekpunt: Nieuwezijds Kolk 29, zie plattegrond)

Kleine tour Amsterdam
Met deze tocht leert u het echte en bruisende Amsterdam in korte tijd kennen. U volgt een route waarin alle belangrijke bezienswaardigheden zijn opgenomen. De gids laat u kennismaken met de beroemde grachtengordel, de Jordaan, het Vondelpark, de antiekbuurt en nog veel meer. Een echte aanrader voor mensen die in een beperkte tijd veel willen zien en horen.
Duur: 2 uur incl. pauze van 20 minuten
Prijs: € 21,00 per persoon exclusief consumptie
U kunt inschrijven als groep voor elk gewenst tijdstip.
Dagelijks vetrek om 10.30 uur op individuele inschrijving (vertrekpunt: Nieuwezijds Kolk 29, zie plattegrond)

JordaantourYellow Bike fietsers op brug
Wie heeft niet van de Jordaan gehoord, de meest populaire buurt van Amsterdam? Proef de sfeer van Johnny Jordaan, Tante Leen, de Westertoren, de schilderachtige straatjes vol met aparte winkeltjes en restaurantjes. Twee uur puur Mokum met natuurlijk een pauze in een echt Jordanees café.
Duur: 2 uur incl. pauze van 20 minuten
Prijs: € 21,00 per persoon exclusief consumptie
U kunt zich inschrijven voor groepen vanaf 8 personen

Waterland tour
Binnen vijf minuten bent u de drukke stad uit en fietst u door het mooie en beroemde Noord-Hollandse landschap. Een vriendelijke gids leidt u op ontspannen wijze over de prachtig gelegen fietspaden naar het hart van dit land van dijken en water. U fietst niet alleen op dijken maar ook op herwonnen land op 5 meter beneden zeeniveau! De gids zal u onder andere vertellen hoe onze voorouders hier een voortdurende strijd tegen het water voerden. Zelfs nu nog is het in dit gebied letterlijk pompen of verzuipen.
Duur: 4 uur inclusief pauze
Prijs: € 31,50 per persoon exclusief consumptie
Individuele inschrijvingen: vertrek elke dag om 9.30 uur. Groepen vanaf 4 personen op elk gewenst tijdstip.

Speciale aanbieding

Op vertoon van de gratis wegwijzer van Amsterdam Oude Stad krijgt u bij de huur van drie fietsen, de vierde fiets gratis. U krijgt ook gratis de Yellow Map (the ultimate Amsterdam bikers map): een handige fietsplattegrond met drie fietsroutes in en rondom Amsterdam en een beschrijving van alle hotspots.

Adresgegevens en plattegrond

Yellow Bike
Nieuwezijds Kolk 29, Amsterdam
T 020-620 69 40
Kijk op de website van Yellow Bike voor meer informatie

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.contactgegevens Amsterdam Oude Stad

 

Amsterdam Oude Stad
Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Chinatown Amsterdam

Kunst en cultuur Amsterdam