Wallenwandeling

Wallenwandeling Amsterdam met WillemWillem Oosterbeek, journalist en betrokken buurtbewoner van de Wallen, leidt u door 'zijn' warme buurt en geeft u met veel humor een kijkje achter de schermen. Waar zat Blonde Mien en waar kun je terecht voor een condoom met bosvruchtensmaak? Willem weet alle ins en outs!

Duur: 2 uur
Prijs: € 11,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Kleinere groepen betalen in totaal € 110,00

"De wandeling was geweldig leuk. Enthousiast, grappig gebracht en ook nog leerzaam eigenlijk. Kortom een echte aanrader!"

Hoe gaat het toe in het enige echte sekstheater dat er nog is op de Wallen? Wat gebeurt er precies in de Bananenbar? En waarom mochten nette bewoners vroeger niet in de Damstraat komen? Willem deelt de grappige én sappige anekdotes graag met u! Na afloop van de Wallenwandeling ontvangt iedereen een gesigneerd exemplaar van het boek dat Willem heeft geschreven: "Willem over de Rosse Wallen". Optioneel: aansluitend aan de Wallenwandeling neemt Willem u graag mee voor een drankje in zijn stamcafé. Mocht u met een grote groep de Wallenwandeling willen doen, dan gebruiken wij meerdere gidsen.

Reserveer de wallenwandeling

*Bent u met minder dan 10 personen? Iedere tweede zondag van de maand organiseren we een wandeling met open inschrijving; U kunt dan ook alleen of met een klein groepje met Willem wandelen voor slechts € 12,50 per persoon. Houdt de evenementenpagina in de gaten voor de actuele data van de wandelingen met open inschrijving. Voor informatie of reserveringen neemt u contact met ons op.

Reacties op de wallenwandeling

"We hebben het erg naar onze zin gehad, de rondleiding over de Wallen is erg in de smaak gevallen."
"Het was hartstikke leuk! Willem vertelde heel enthousiast over 'de mooiste buurt van Nederland' en had prachtige verhalen. Het was eigenlijk precies zoals ik gehoopt had en ook mijn familie was erg enthousiast. Geslaagd dus!"
"We hebben een erg leuke dag gehad en de wandeling was een succes! Willem heeft ons veel verteld en we hebben echt genoten... ook van de ontmoeting met de ouwe hoeren haha."
"Willem stond op de afgesproken tijd op de afgesproken plaats. We hebben een geweldig leuke wandeling van 2 uur gemaakt. Ik heb veel geleerd van Amsterdam en de wallen, veel mooie steegjes gezien en anekdotes gehoord. We hebben het prima naar onze zin gehad. Bedankt."

Pin It

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl