Historische wandeling

gidsEen ervaren gids wandelt met u door het oude centrum van Amsterdam en vertelt over de historische bezienswaardigheden. Ontdek plekken waar je normaal gesproken voorbij loopt! Maak een wandeling door historisch Amsterdam.

Duur: 2 uur
Prijs: € 11,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Kleinere groepen betalen in totaal € 110,00

"Ondanks het weer was het een interessante wandeling. Ik heb al meerdere wandelingen met een gids in Amsterdam gehad maar deze voegde iets extra’s toe. Prettige dame, zou zo weer met haar gaan wandelen!"

Tijdens de historische wandeling wandelt u door de oude stad, waar ook Chinatown deel van uitmaakt. De gidsen geven de gasten een kijkje achter de schermen in de meest spraakmakende buurt van Europa; de Nieuwmarkt met de Waag, de Schreierstoren, De St. Nicolaas, de Oude en de Nieuwe kerk en natuurlijk het authentieke Begijnhof... al deze bezienswaardigheden hebben hun eigen verhaal en kunnen onder andere deel uitmaken van de historische wandeling.

Een wandeling op maat

Amsterdam Oude Stad heeft een groot gidsenbestand met ieder hun eigen specialisatie; heeft u dus speciale bezichtigingswensen, wilt u de rondleiding in een andere taal of wilt u uw wandeling in het teken van (bijvoorbeeld) Rembrandt zetten; geef het aan ons door! Wij zorgen dat uw groep de gids krijgt die past bij uw wensen. Amsterdam Oude Stad biedt historische wandelingen aan zowel kleine als grote groepen; bij groepen van meer dan 20 personen wordt een extra gids ingezet.

Reserveer een wandeling met gids

Voor informatie of reserveringen neemt u contact op met het Informatiecentrum van Amsterdam Oude Stad. Telefoon 020-6238622 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reacties op een historische wandeling met gids:

"Ik vond het heel erg leuk. Toch weer nieuwe weetjes gehoord en de dame was ook erg leuk en toegankelijk. Ik heb me prima vermaakt."

"Ik vond het heel leuk de wandeling, ben een hoop te weten gekomen. Binnenkijken bij de hotels vond ik het aller leukste."

"Ik vond de wandeling erg leuk en ook informatief. Ik ben weer veel te weten gekomen over de geschiedenis van Amsterdam. Bovendien vond ik dat ze het erg goed deed en heel enthousiast was."

"En ik vond het leuk, vooral de afwisseling tussen buiten en binnen, en met al die kleine weetjes die je ons vertelde."

Pin It

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl