Moordwandeling oud-rechercheur

RechercheursTijdens de moordwandeling vertelt oud-rechercheur Chris of Ton spannende verhalen en grappige anekdotes uit de tijd van Appie Baantjer en Bureau Warmoesstraat.

Duur: 1,5 uur
Groepsprijs: € 10,00 per persoon 
Vanaf 10 personen
Kleinere groepen betalen in totaal € 100,00

"Was erg geslaagd zaterdag! Leuke, humoristische rondleiding van Chris."

De wandeling begint bij de Warmoesstraat en leidt u via de ooit beruchte Zeedijk naar de Binnenbantammerstraat. Wat gebeurde er in de jaren ’80 nu werkelijk op en rond de Zeedijk? Hoe was de sfeer met dichtgetimmerde panden en drugsdealers? Wat gebeurde er in Chinatown? Op welke plekken zijn moorden gepleegd en waarom? Laat u alle ins en outs vertellen door een ervaren man gedurende deze fascinerende moordwandeling! Chris was maar liefst 30 jaar rechercheur bij het bekendste politiebureau van Amsterdam: Bureau Warmoesstraat. Inmiddels is hij gepensioneerd, maar hij woont nog steeds op de Zeedijk. Chris vindt het leuk om u door zijn buurt rond te leiden en hij vertelt zijn verhalen met veel humor. Een lach en een traan.

Moordwandeling met open inschrijving op 9 april

Iedere tweede zondag van de maand organiseren we een wandeling met open inschrijving; U kunt dan ook alleen of met een klein groepje met de rechercheur wandelen voor slechts € 12,50 per persoon. A.s. zondag 9 april is er een wandeling met oud-rechercheur met open inschrijving van 14.00 tot 15.30 uur. Neem voor meer informatie of reservingen contact met ons op.

Reserveer de moordwandeling met een oud-rechercheur

Neem contact op voor een reservering of meer informatie. Optioneel: aansluitend aan de moordwandeling neemt Chris u graag mee voor een drankje in zijn stamcafé (kosten voor drankjes niet inbegrepen). Mocht u met meer dan 20 personen een moordwandeling willen maken, dan trommelt Chris graag een of meerdere oud collega's op, zodat de groepen niet te groot worden.

Reacties op de moordwandeling

Chris Bruinsma"De wandeling was leuk en grappig, Chris was heel aardig en super geduldig. Al met al waren we zeer tevreden."

"De verhalen van Chris waren erg leuk en hij heeft ons hele mooie stukjes van Amsterdam laten zien. Het viel bij iedereen goed in de smaak. Voor herhaling vatbaar en aan te bevelen bij anderen."

"De wandeling was erg leuk door de verhalen van Chris. We begrepen dat hij heel wat heeft meegemaakt in zijn periode als rechercheur."

"Het was top! Je ziet dat stukje Amsterdam op een heel andere manier."

"De rondleiding was fantastisch, mijn vrienden hebben genoten en zijn van plan dit nog eens te doen daar je in 1,5 uur lang niet alles gezien hebt."

"De moordtour was prima, vooral de manier waarop en de humor van Chris maakte deze tour extra bijzonder."

"Het was erg leuk en interessant. Ook dank aan de rechercheur, hij vertelde het zeer enthousiast, alsof hij heimwee had naar die tijd."

Pin It

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl